20:25 26.07.2021

Кадрові перестановки в СБУ дозволять Зеленському ліквідувати контрабанду і підготувати СБУ до реформи

2 хв читати
Кадрові перестановки в СБУ дозволять Зеленському ліквідувати контрабанду і підготувати СБУ до реформи

Кадрові перестановки президента України Володимира Зеленського в Службі безпеки України (СБУ) дозволять ліквідувати контрабандні схеми в країні і підготувати співробітників відомства до старту реформи, повідомив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"Для президента принципово значно активізувати роботу СБУ для того, щоб, нарешті, поставити крапку у всіх контрабандних схемах. На жаль, не бачили достатньої роботи Служби на цьому напрямі останнім часом. Також серед ключових причин - необхідність підготувати СБУ до реформи, яка почнеться після ухвалення відповідного закону", - заявив Подоляк у коментарі, переданому інформаційному агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

За словами радника керівника Офісу президента, "такі кадрові зміни відображають необхідність в ефективній роботі СБУ з першого дня проведення реформи".

"Зазвичай після ухвалення  будь-якого базового закону витрачаються ще мінімум півроку для адаптації, підготовки змін, якихось процедурних моментів. Зараз Служба повинна бути готова з першого дня від старту реформи - щоб не було паузи в ефективності в нових умовах", - додав він.

Також Подоляк назвав кадрові рішення президента Володимира Зеленського "системним підходом до трансформацій у спецслужбах України".

Крім того, за словами Подоляка, "є також відповідні рішення про Андрія Наумова та Андрія Трипілку".

Раніше низка ЗМІ повідомили з посиланням на свої джерела про звільнення главою СБУ начальника головного управління внутрішньої безпеки Спецслужби Андрія Наумова та радника голови СБУ Андрія Трипілку.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

Україна вже отримала партію ракет для ЗРК Patriot - Міноборони Іспанії

МЗС Франції спростувало інформацію про те, що в Україну було відправлено французькі війська

Польща продовжить абонплату за надані термінали Starlink - віцепрем'єр Федоров

Парламент Естонії запропонував Естонській православній церкві порвати з Московським патріархатом

Пожежа на "Хімрезерві" не призвела до погіршення якості повітря - голова Кіровоградської ОВА

Зеленський: Президент Литви підтвердив свою участь у Саміті миру у Швейцарії та висловив готовність активно сприяти участі інших країн

Суд засудив ухилянта до трьох років позбавлення волі - прокуратура

МСЕК встановлюватиме ступінь втрати працездатності та інвалідності військовослужбовців на підставі рішення ВЛК - МОЗ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА