16:43 07.07.2021

На Херсонщині викрили схему незаконного заволодіння земельними ділянками рекреаційного призначення

1 хв читати
На Херсонщині викрили схему незаконного заволодіння земельними ділянками рекреаційного призначення

Херсонські правоохоронці повідомили про підозру жителю Голої Пристані, який організував схему незаконного заволодіння земельними ділянками рекреаційного призначення.

Як повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора України в середу, жителю Херсонщини повідомлено про підозру за фактами шахрайського заволодіння земельними ділянками, а також легалізації майна, отриманого злочинним шляхом (ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 209 КК України).

"За даними слідства, житель м. Гола Пристань Херсонської області організував заволодіння земельними ділянками рекреаційного призначення загальною площею 4,2 га і вартістю понад 6,6 млн грн на узбережжі Чорного моря. Ділянки вибули з комунальної власності Лазурненської селищної ради на підставі підробленого рішення Скадовського районного суду в Херсонській області", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що надалі, з метою легалізації майна, отриманого злочинним шляхом, підозрюваний здійснив реалізацію земельних ділянок через відкриті торги, організовані держпідприємством "СЕТАМ", третім заздалегідь невизначеним особам.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Головне слідче управління Національної поліції України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА