07:41 10.06.2021

Чернігівський апеляційний суд залишив у силі вирок за умисне вбивство військовому

1 хв читати
Чернігівський апеляційний суд залишив у силі вирок за умисне вбивство військовому

Чернігівський апеляційний суд залишив у силі вирок військовому за умисне вбивство в стані алкогольного сп'яніння свого товариша по службі, повідомили в прес-службі Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Центрального регіону.

"Завдяки ретельно зібраній доказовій базі, публічним обвинувачем - Чернігівською спеціалізованою прокуратурою у військовій і оборонній сфері, Чернігівський апеляційний суд визнав доведеним повністю висунуте військовослужбовцю обвинувачення за ч.1 ст.115 КК України. Суд також визнав законним вирок суду першої інстанції і призначене обвинуваченому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі залишив без змін", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою в середу ввечері.

Встановлено, що військовослужбовець-контрактник ЗСУ обвинувачувався в тому, що в січні 2017 року, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вбив свого товариша по службі під час сварки недалеко від пасажирської залізничної станції Вересоч, розташованої в Чернігівській області.

27 листопада 2017 суд першої інстанції визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 років. Обвинувачений своєї провини не визнав і подав до суду апеляцію з метою скасування вироку.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА