11:26 03.06.2021

Лідер "Голосу" розкритикував президентський законопроект про олігархів й анонсував підготовку альтернативного

1 хв читати
Лідер "Голосу" розкритикував президентський законопроект про олігархів й анонсував підготовку альтернативного

У партії "Голос" мають намір розробити альтернативний президентському законопроект про деолігархізацію, заявляє лідер однойменної парламентської фракції Ярослав Железняк.

"Законопроект - "пустушка". Партія "Голос" готуватиме альтернативний текст до того, що ми побачили. Справді, це (президентський законопроект - ІФ) не відповідає жодним вимогам для того, щоб боротися з олігархами, і, чесно кажучи, не відповідає навіть просто вимогам нормотворчості", - сказав Железняк у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

За його словами, всі очікували, що "буде бабах, але вийшла така сама профанація, як це було із законом, наприклад, про імпічмент президента".

"Думаю, що багато олігархів учора відкрили шампанське... Але головне, що це закон ні про що. Єдине, що ми зрозуміли, що вкотре, коли обіцяють якусь реформу, виходить те, що виходить - така профанація законотворчої діяльності", - сказав Железняк.

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроект "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)" 2 червня, він був зареєстрований під №5599. Його текст було розміщено на сайті парламенту 3 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА