07:39 03.06.2021

Експерти урядів США і Німеччини обговорили "Північний потік 2"

1 хв читати
Експерти урядів США і Німеччини обговорили "Північний потік 2"

Радник з нацбезпеки президента США Джейк Салліван обговорив з радником канцлера Німеччини із закордонних справ і безпеки Яном Хеккером "Північний потік-2" і низку інших регіональних і глобальних питань, повідомляє Білий дім.

"Експерти з обох урядів обговорили трубопровід "Північний потік-2", зокрема заклопотаність США з приводу ризиків, які він представляє для України і європейської енергетичної безпеки", - йдеться в повідомленні адміністрації США.

Крім того, вони говорили про "майбутню зустріч лідерів G7 і саміті НАТО, важливості забезпечення енергетичного майбутнього Європи, колективних зусиллях з обміну вакцинами проти COVID-19, координації в сфері кібербезпеки і реагування на атаки здирників, а також про пріоритети зовнішньої політики, включно з Росією, Україною, Іраном, Сахельським регіоном і Західними Балканами".

Зі свого боку, заступник радника з національної безпеки Даліп Сінгх зустрівся з економічним радником канцлера ФРН Ларсом-Хендріком Реллером, щоб обговорити низку економічних питань. Серед іншого обговорювалися майбутні зустрічі лідерів G7, розподіл доз вакцин, примусова праця, відновлення економіки після COVID-19 і безпека мереж 5G.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА