15:56 26.05.2021

Нардепи від "Голосу" обговорили з депутатами Бундестагу проблеми нацбезпеки, відновлення економіки та судової реформи в Україні

2 хв читати
Нардепи від "Голосу" обговорили з депутатами Бундестагу проблеми нацбезпеки, відновлення економіки та судової реформи в Україні

Народні депутати фракції "Голос" обговорили з депутатами фракції Вільної демократичної партії у Бундестазі проблеми національної безпеки, відновлення економіки, екології та судової реформи в Україні, повідомляє прес-служба політсили.

Лідер "Голосу" Кіра Рудик, зокрема, акцентувала на необхідності реформування СБУ та армії за стандартами НАТО.

"Ми маємо створити нові майданчики для переговорів із Росією за участю наших міжнародних партнерів. Україна не може залишатися наодинці з ворогом. Потрібна ширша коаліція проти Путіна", - заявила Рудик.

Вона також наголосила, що чесні суди потрібні не нашим союзникам, а насамперед українцям, більшість із яких не довіряє суддям. Тому "Голос" вимагає реального, а не "фейкового" оновлення судів.

Відновлення економіки, на думку Рудик, неможливо без допомоги міжнародних партнерів країни.

"Саме тому українська влада має повернутися "на рейки" системних реформ. Захист прав інвесторів, співпраця з МВФ та Світовим банком - це must, щоб повернутися до економічного зростання. Ми разом із колегами вже працюємо над економічною стратегією, яку будемо готові представити", - заявила лідер "Голосу".

Крім того, Кіра Рудик зробила акцент на необхідності впроваджувати "зелений курс" в Україні: бізнес має піклуватися не лише про надприбутки, а й про відповідальне виробництво, яке не створює загрозу для життя людей. "Голос" працює над тим, щоб екологія не фінансувалася за залишковим принципом, додала вона.

"Наші німецькі колеги підтвердили непохитну позицію щодо територіальної цілісності України та підтримки її євроінтеграційного курсу. Також озвучили цікаві ідеї та пропозиції для прискорення економічного зростання, розвитку освіти та цифровізації", - повідомила Рудик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА