16:32 23.05.2021

Чоловікові, який підпалив автомобіль засновника порталу dtp.kiev.ua, висунуто підозру

1 хв читати
Чоловікові, який підпалив автомобіль засновника порталу dtp.kiev.ua, висунуто підозру

Київські слідчі повідомили про підозру чоловікові, який підпалив автомобіль Volkswagen Touareg засновника порталу dtp.kiev.ua Владислава Антонова.

Інцидент стався в лютому поточного року на вулиці Гоголівській у центрі української столиці. "Чоловік... повідомив, що у дворі будинку горить його автомобіль... правоохоронці встановили, що у дворі житлового будинку сталося загоряння припаркованого автомобіля"Volkswagen Touareg". Рятувальники ліквідували пожежу, в результаті якої пошкоджена передня частина транспортного засобу і салон", – повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що оперативники провели комплекс розшукових дій, переглянули записи з камер відеоспостереження і встановили, що в нічний час доби невідомий підійшов до машини із заздалегідь підготовленою легкозаймистою рідиною і підпалив іномарку.

"Завдяки злагодженій роботі оперативників і слідчих, особу палія встановлено. Це 22-річний уродженець міста Глухів, раніше не судимий. Під час обшуку слідчі вилучили з квартири правопорушника речові докази", – йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчий відділ Шевченківського районного управління поліції Києва розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на 3-10 років. Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

Росіяни за добу здійснили два ракетних і 120 авіаударів

Російські війська за добу понад 402 рази вдарили по Запорізькій області, є руйнування

У Сумській області ППО ліквідувала 12 із 13 ворожих "шахедів"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА