13:38 19.04.2021

Лозова залишилася без води через сьому аварію на колекторі за тиждень

1 хв читати
Лозова залишилася без води через сьому аварію на колекторі за тиждень

У Харківській області місто Лозова, а також село Домаха і частина селища Панютине залишилися без води через порив на колекторі від каналізаційної насосної станції №4 (КНС-4), повідомляється на офіційному сайті Лозівської міськради.

"Це вже сьома аварія за тиждень. Попередні пориви на колекторі були менші, комунальники ліквідовували їх без відключень води", - йдеться в повідомленні.

В інформації зазначається, що аварійна ділянка розташована поряд із місцем попереднього масштабного пориву,через який відключали воду 14 квітня.

За словами директора КП "Лозоваводосервіс" Володимира Кириченка, станом на 12:00 понеділка робітники встановлюють масштаб аварії, спрогнозувати терміни її усунення можна буде тільки після того, як вони дістануться трубопроводу. З ладу вийшли обидві "нитки" каналізаційного колектора.

Кількість аварій на колекторі від КНС-4 зросла через зношеність трубопроводу й унаслідок погодних умов (навесні почався "рух ґрунтів", який чинить додаткове навантаження на мережі).

"Для оновлення КНС-4 потрібно майже 35 млн грн. Цього року плануються роботи на найбільш аварійних ділянках. Для реконструкції виділено 3 млн грн. Каналізаційний колектор від КНС-4 прокладений у дві "нитки" протяжністю майже 3 і 3,2 км", - повідомляється на офіційному сайті Лозівської міськради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

Ворог завдав два ракетних і 65 авіаударів, обстріляв понад 110 населених пунктів

Українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу ворога - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА