08:11 14.04.2021

Один український військовий загинув, ще троє поранені на Донбасі за добу, зафіксовано 5 обстрілів з боку противника

2 хв читати
Один український військовий загинув, ще троє поранені на Донбасі за добу, зафіксовано 5 обстрілів з боку противника

За минулу добу на Донбасі загинув український військовослужбовець, ще троє отримали поранення, зафіксовано п’ять обстрілів із боку російських найманців. Від початку поточної доби противник двічі відкривав вогонь по українських позиціях, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Протягом минулої доби, 13 квітня, було зафіксовано п’ять порушень з боку збройних формувань Російської Федерації... У передмісті населеного пункту Майорськ БПЛА противника, перетнувши лінію розмежування, здійснив скидання гранат на позиції наших підрозділів, унаслідок чого один військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям... Три військовослужбовці Збройних сил України отримали поранення", - йдеться у ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у середу.

Обстріли з боку противника у вівторок було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Зокрема, неподалік Південного російські найманці здійснили обстріл із мінометів 82-го калібру, а біля селищ Зайцеве та Катеринівка - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу селища Первомайського, противник відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У штабі наголосили, що на обстріли противника українські військові відповідали вогнем у відповідь.

"Станом на 7:00 14 квітня з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню... Бойових утрат серед наших захисників за поточну добу немає", - йдеться у зведенні.

Зокрема, неподалік населеного пункту Світлодарськ зафіксовано вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі населеного пункту Майорське російські найманці здійснили дистанційне мінування з автоматичних станкових гранатометів мінами ПОМ-2.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові внаслідок падіння уламків БПЛА почалася пожежа в офісній будівлі

Унаслідок ворожої атаки БПЛА на Харків постраждали 3 людини, зокрема 13-річна дитина

У Харкові щонайменше один постраждалий унаслідок нічного обстрілу

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА