22:25 06.04.2021

Україна вимагатиме від Франції видачі винуватця смертельної ДТП за участю двох дітей у Львові

1 хв читати

Україна вимагатиме від Франції видачі для суду громадянина Рашида Амані, який скоїв смертельну ДТП за участю двох неповнолітніх дітей на Львівщині у липні 2020 року, заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Рашиду Амані пред'явлено підозру. Генеральна прокуратура вимагатиме видачі Рашида Амані для суду в Україні. Якщо Франція відмовиться видавати свого громадянина для суду, ми будемо вимагати суду над Рашидом Амані у Франції", - написав Геращенко на своїй сторінці в Facebook після зустрічі з Генеральним прокурором Іриною Венедіктовою і матір'ю дівчаток, які загинули в результаті ДТП.

За його словами, і в Україні, і у Франції за ненавмисне вбивство в результаті ДТП закон передбачає до 10 років позбавлення волі з відшкодуванням моральної та матеріальної шкоди.

Геращенко зазначив, що повернути Наталії Тройнюковій дочок ніхто не зможе, але "Україна і державна влада просто зобов'язані домогтися справедливості і засудження для Рашида Амані, який позбавив життя двох дітей і боягузливо втік до Франції".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА