11:23 30.03.2021

Залізничники підняли три із шести вагонів поїзда "Інтерсіті", який зійшов із рейок, перегін біля ст. "Славгород" закривається для робіт - УЗ

1 хв читати
Залізничники підняли три із шести вагонів поїзда "Інтерсіті", який зійшов із рейок, перегін біля ст. "Славгород" закривається для робіт - УЗ

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) продовжує роботи на перегоні біля ст. "Славгород" із підняття вагонів поїзда "Інтерсіті+" у Запоріжжі, який зійшов із рейок у понеділок, повідомляє в. о. члена правління, директор філії "Пасажирська компанія" УЗ Олександр Перцовський.

"Ми пропустили ранковий "Інтерсіті" №737 із Запоріжжя і зараз почне працювати техніка для подальшого відновлення, тому перегін буде закритий для робіт", - написав він на своїй сторінці у Facebook у вівторок уранці.

Перцовський зазначив, що на період проведення робіт поїзди з/до Маріуполя, Новоолексіївки та Запоріжжя будуть пущені в об'їзд.

"Кожного пасажира моніторимо і до місця призначення доставимо - у Дніпрі працюватимуть автобуси для підвозу та автівки до менших станцій. Затримки будемо мінімізувати та давати постійно оновлення статусу", - додав він.

Як повідомлялося, внаслідок сходження з рейок шести з дев'яти вагонів поїзда категорії "Інтерсіті+" у Запоріжжі за 50 кілометрів від кінцевої станції ніхто не постраждав, "Укрзалізниця" створила комісію, яка розслідує причини аварії. Всі 88 пасажирів рейсу вже прибули до Запоріжжя резервним поїздом.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА