16:45 26.03.2021

У 2021 році буде здійснено капітальний ремонт 20 об'єктів дорожньої інфраструктури в Києві - Кличко

1 хв читати
У 2021 році буде здійснено капітальний ремонт 20 об'єктів дорожньої інфраструктури в Києві - Кличко

Незважаючи на кризу, спричинену пандемією коронавірусу, влада Києва планує капітальний ремонт низки доріг, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко на онлайн-брифінгу в п'ятницю.

"Незважаючи на кризу, спричинену пандемією, столиця продовжує оновлювати застарілу інфраструктуру - дороги, шляхопроводи, інші важливі об'єкти. У першу чергу ті, що не ремонтували багато років. Київ уже розпочав дорожній сезон. Зокрема, у березні приступили до капітального ремонту на вулиці Милославській, на Троєщині. Цю дорогу не оновлювали 37 років, відколи побудували", - розповів Кличко.

Він уточнив, що загалом цього року роботи з реконструкції та капітальному ремонту здійснять на близько 20 об'єктах дорожньої інфраструктури. Наразі тривають роботи на Пейзажній алеї, на вулиці Борщагівській, Індустріальному шляхопроводі.

"У найближчих планах - початок капремонту вулиці Льва Толстого, шляхопроводу на вулиці Льва Толстого над залізницею, продовження робіт на вулицях Івана Франка і Чорнобильській, початок оновлення Кільцевої дороги. Крім того, близько 50 вулиць оновлять поточним середнім ремонтом. Зокрема, Дорогожицьку, Тургенівську, Автозаводську та інші", - зазначив Кличко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА