22:10 11.02.2021

Україна не дозволить зірвати режим тиші на Донбасі незважаючи ні на що - Зеленський

1 хв читати
Україна не дозволить зірвати режим тиші на Донбасі незважаючи ні на що - Зеленський

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не дозволить зірвати режим припинення вогню на Донбасі, незважаючи на зусилля російських найманців, повідомила прес-служба Офісу президента.

"Ми розуміємо, що відбувається. Ми в принципі розуміємо, що режим припинення вогню потрібен тільки нам. Ми в принципі розуміємо, що сепаратисти хочуть його зірвати. Ми це розуміємо. Але стійкість наших військових говорить про те, що ми не дамо це зробити", - цитує прес-служба Офісу президента слова Зеленського під час поїздки в Донецьку область.

Також глава держави наголосив, що відвідав українські позиції поблизу Авдіївки, Промзони, в Шумах і на території, розташованій за 80 км від ворога через ускладнення і велику кількість порушень режиму тиші з боку російських найманців.

Зеленський також зазначив, що українські військові в разі порушення перемир'я і обстрілів українських позицій повинні давати адекватну відповідь.

"Наші хлопці прекрасно знають: якщо йде снайперське знищення наших військових – вони повинні знайти адекватну відповідь тим снайперам, які знищили життя наших військових. Саме так вони й роблять", - зазначив він.

Президент додав, що " Вони не отримують від мене наказ на відповідь жодного разу. У них наказ діяти в таких випадках саме так, як вони діють. І вони відповідають саме так, як і потрібно в цій ситуації відповісти".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА