12:05 29.01.2021

"Укравтодор" зняв обмеження на рух вантажівок на дорогах державного значення на Київщині

1 хв читати
"Укравтодор" зняв обмеження на рух вантажівок на дорогах державного значення на Київщині

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") зняло обмеження руху вантажних транспортних засобів на дорогах загального користування державного значення у Київській області та на в'їзд до Києва.

Як повідомляється на сторінці "Укравтодору" у Facebook, також забезпечено проїзд для легкового транспорту на М-03 Київ-Харків-Довжанський, км 126+700 - 395+064 у межах Полтавської області; М-15 Одеса-Рені в Одеській області; Н-24 Благовіщенське-Миколаїв, км 42+476 - 110+140 у Миколаївській області.

Агентство зазначає, що починаючи з 00:00 29 січня спостерігається переміщення циклону в центральні та північно-східні області. При цьому сніжити почало у західних областях, з висотою снігового покриву від 1-5 см.

Згідно з його даними, наразі для забезпечення проїзду на дорогах державного значення працюють 1480 одиниць техніки та 1731 співробітник, зокрема сім одиниць важкої снігоприбиральної техніки мобільних загонів і дві одиниці інженерної та спецтехніки ДСНС.

"Найскладніша ситуація - в Одеській і Миколаївській областях. Через скупчення вантажного транспорту на проїжджій частині снігоприбиральна техніка не має можливості належним чином розчистити дорожнє полотно", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, за даними Укргідрометцентру, протягом найближчої доби, 29 січня, погода в Україні почне поліпшуватися - очікується ослаблення, а вдень на півдні й припинення опадів, температура трохи знизиться.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА