10:29 22.01.2021

У Парижі побили українського підлітка, посольство звернулося до прокуратури

1 хв читати
У Парижі побили українського підлітка, посольство звернулося до прокуратури

У Парижі побили 14-річного підлітка з України, з огляду на це посольство України у Франції звернулася з офіційним запитом до прокуратури Парижа, повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

"Посольство України у Франції займається цією справою з перших днів інциденту. Потерпілий юнак став жертвою конфлікту між підлітковими групами. Нині Юрій госпіталізований, йому надають медичну допомогу", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

За словами спікера, дипустанова звернулася з офіційним запитом до прокуратури Парижа, взаємодіє з правоохоронними органами для проведення швидкого та об'єктивного розслідування.

Посол України у Франції Вадим Омельченко наголосив, що українські консули в постійному контакті з рідними юнака і взаємодіють із французькими правоохоронними органами.

"Трагічний випадок у Парижі з побиттям невідомими українського підлітка Юрія. Молимося за його одужання. Наші консули у постійному контакті з рідними юнака і взаємодіють з французькими правоохоронцями для швидкого і об’єктивного розслідування. Тримаю питання на особистому контролі", - написав дипломат у Twitter у п'ятницю.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА