20:55 21.12.2020

Україна ухвалить рішення про подальші дії у зв'язку з новим штамом COVID-19 у Великій Британії після аналізу ситуації та консультацій із партнерами

1 хв читати
Україна ухвалить рішення про подальші дії у зв'язку з новим штамом COVID-19 у Великій Британії після аналізу ситуації та консультацій із партнерами

Рішення про подальші дії України у зв'язку з виявленням у Великій Британії нового штаму COVID-19 буде ухвалено після аналізу ситуації та консультацій із іноземними партнерами, заявляє Міністерство закордонних справ України.

Як повідомляє прес-служба відомства, МЗС України спільно з іншими державними відомствами уважно відстежує ситуацію з виявленням у Великій Британії нового штаму коронавірусної хвороби.

"Сьогодні на спеціальному засіданні в рамках інтегрованого механізму оперативного реагування на кризові явища Комітет постійних представників держав-членів ЄС обговорював шляхи реагування у відповідь на поширення нового різновиду вірусу. Наразі консультації між державами-членами щодо цього питання ще тривають. Рішення про подальші дії України буде ухвалено після всебічного аналізу ситуації та консультацій із іноземними партнерами", - йдеться в повідомленні.

Наголошується також, що зарубіжні дипломатичні установи України перебувають у тісному контакті з урядами іноземних держав, які ухвалили рішення про тимчасову заборону авіарейсів із Великої Британії.

Водночас МЗС України рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до Лондона та південно-східної Англії. Також українцям, які вже перебувають у районах Великої Британії, найбільше уражених коронавірусом, рекомендується бути обережними, дотримуватись вимог місцевих органів влади, а також відстежувати інформацію на сайті https://tripadvisor.mfa.gov.ua/.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА