11:54 04.12.2020

Біля будівлі ВР сталися сутички, на двох активістів складено адмінпротоколи - поліція

1 хв читати
Біля будівлі ВР сталися сутички, на двох активістів складено адмінпротоколи - поліція

Під стінами Верховної Ради в центрі Києва, де відбувається акція протесту, сталися сутички, на двох активістів складено адміністративні протоколи, повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Під час проведення превентивної роботи з учасниками заходів окремі з них агресивно поводяться та не реагують на законні вимоги правоохоронців. Для відновлення правопорядку правоохоронці змушені створювати живі коридори та відтісняти громадян для безперешкодного проходу та проїзду автотранспорту. Періодично між протестувальниками та правоохоронцями виникають словесні перепалки та короткотривалі штовханини", - зазначено в повідомленні поліції.

Зазначається, що наразі на двох активістів поліцейські на місці склали адміністративні матеріали за порушення ст.173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

"Укотре закликаємо організаторів та учасників заходів дотримуватися вимог чинного законодавства, не порушувати громадський порядок та проводити заплановані акції виключно в мирний безпечний спосіб", - додали правоохоронці.

Як повідомлялося, біля парламенту відбувається акція протесту SaveФОП, організована Союзом захисту підприємництва. Учасники протесту вимагають ухвалення парламентом законопроекту про спрощену систему оподаткування малого та середнього бізнесу.

Учасники масової акції в урядовому кварталі в центрі Києва перекрили автомобільний рух вул. Грушевського, повідомляє патрульна поліція.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА