11:46 01.11.2020

Зеленський привітав працівників соціальної сфери із професійним святом

1 хв читати
Зеленський привітав працівників соціальної сфери із професійним святом

Президент України Володимир Зеленський привітав працівників соціальної сфери з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери, повідомляє прес-служба офісу президента України.

"Щиро вітаю із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери. Професія, якій ви присвятили своє життя, необхідна і важлива. Ви завжди були й будете яскравим втіленням милосердя, гуманізму, людяності та вірності своєму покликанню. Пандемія коронавірусу суттєво змінила наше життя. Перебуваючи на передовій боротьби із соціальними наслідками COVID-19, працівники соціальної сфери піддаються значній небезпеці. Незважаючи на це, вони продовжують працювати у посиленому режимі й щоденно дбають про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, сім’ї у складних життєвих обставинах отримували соціальні послуги", – йдеться у привітанні президента України, опублікованому на офіційному сайті Офісу президента в неділю вранці.

Глава держави зазначив, що саме соціальні працівники допомагають одиноким особам похилого віку, особам з інвалідністю подолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід із важких ситуацій.

"Дякую вам за кропітку і таку потрібну сьогодні роботу, відданість обраній справі, професіоналізм та готовність завжди надавати підтримку вразливим верствам населення. Вірю, що суспільство та держава гідно цінуватимуть працю і той вагомий внесок у розбудову України, який ви щодня забезпечуєте", – підсумував Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА