09:14 25.09.2020

Прокуратура скерувала до суду справу стосовно іноземця, який викрав у центрі Києва і катував молодика, котрий зробив йому зауваження

1 хв читати
Прокуратура скерувала до суду справу стосовно іноземця, який викрав у центрі Києва і катував молодика, котрий зробив йому зауваження

Київська місцева прокуратура №6 завершила досудове розслідування щодо 30-річного громадянина іншої держави, жителя Одеської області за фактом викрадення людини з метою її катування і погроз убивства.

"Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний та його спільник, рухаючись автомобілем BMW однією із центральних вулиць міста Києва, виїхали на пішохідну зону, через що отримали зауваження від перехожого - 21-річного хлопця. У відповідь на критику чоловіки зупинили автомобіль, схопили хлопця та силою заштовхали у салон. Після цього, пригрозивши пістолетом, вивезли у відлюдне місце", - повідомляє в п'ятницю вранці прокуратура Києва.

Там зловмисники стали наносити постраждалого численні тілесні ушкодження, здійснювали щодо нього принизливі дії, розірвали його верхній одяг.

"Катування та приниження хлопця викрадачі знімали на мобільний телефон. Після цього, приставивши ніж до шиї потерпілого, змусили його прощатися з життям, здійснивши при цьому постріл холостим патроном біля його голови", - йдеться в повідомленні.

За результатами проведеного розслідування правоохоронцям вдалося встановити осіб зловмисників. Нині обвинувальний акт щодо одного з них скеровано до Печерського районного суду Києва для розгляду по суті.

Матеріали стосовно спільника, який перебуває в розшуку, виділено в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування в якому триває.

Санкції інкримінованих статей передбачають до десяти років позбавлення волі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА