08:30 27.07.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3 посадовців, що розтратили близько 1,4 млн грн

1 хв читати
До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3 посадовців, що розтратили близько 1,4 млн грн

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно трьох посадовців, яких підозрюють у розтраті близько 1,4 млн грн держкоштів під час здійснення ремонтних робіт на держпідприємстві, повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області слідчий відділ Управління СБУ в Черкаській області завершив досудове розслідування в кримінальному провадженні за обвинуваченнями трьох службових осіб черкаського підприємства в розтраті державних коштів у сумі майже 1 млн 400 тис. грн під час здійснення ремонтних робіт на державному підприємстві. Наразі обвинувальний акт за ч. 5 ст. 191 КК України скеровано до суду", - йдеться в повідомленні прокуратури, оприлюдненому в понеділок уранці.

За версією слідства, обвинувачені умисно, шляхом зловживання своїм службовим становищем, за попередньою змовою між собою, в період із лютого 2017 року до кінця 2018 року, під час ремонту приміщення держпідприємства завищували обсяги і вартість фактично виконаних ремонтних робіт, у результаті чого розтратили держкошти в особливо великих розмірах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА