08:59 15.07.2020

Меланія Трамп закликає американців носити маски в громадських місцях, незважаючи на літню спеку

1 хв читати
Меланія Трамп закликає американців носити маски в громадських місцях, незважаючи на літню спеку

Перша леді США Меланія Трамп закликала у вівторок американців продовжувати носити маски на обличчі в громадських місцях, незважаючи на спекотні літні місяці, і дотримуватися соціальної ізоляції, повідомляє газета The Hill.

"Навіть у літні місяці, будь ласка, не забувайте вдягати маски на обличчя і дотримуватися соціальної ізоляції. Чим більше запобіжних заходів ми зараз зробимо, тим більше здоровою та безпечною країна буде восени", - написала вона в Твіттері.

Раніше вона вже публікувала фотографії в соцмережах, де позувала в масках. Також вона відвідує офіційні заходи в Білому домі, на відміну від свого чоловіка президента США Дональда Трампа, також у масці на обличчі. Представник Трампа Кейлі Макенані також проводить брифінги для журналістів у Білому домі без маски, причому практично всі журналісти в залі - в масках.

Трамп лише одного разу з'явився в масці на публіці. Він пояснює, що його, так само як багатьох співробітників Білого дому, настільки часто тестують на коронавірус, що необхідності в масках практично немає.

У Сполучених Штатах з початку пандемії виявили понад 3,3 млн випадків зараження коронавірусу, і поки ситуація залишається напруженою. Померли за цей час 133 тис. людей. В останні дні в декількох штатах, переважно на півдні країни, зростає кількість заражень.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА