12:09 12.07.2020

Водія вантажівки, який на смерть збив прокурора поблизу Миколаєва, затримано, відкрито кримінальне провадження - Офіс прокурора

1 хв читати
Водія вантажівки, який на смерть збив прокурора поблизу Миколаєва, затримано, відкрито кримінальне провадження - Офіс прокурора

 У суботу, 11 липня, на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь-Новоазовськ" біля Миколаєва внаслідок ДТП загинув прокурор відділу прокуратури Миколаївської області Андрій Крупко, водія-винуватця затримано, стосовно нього відкрито кримінальне провадження, повідомили в прес-службі Офісу генпрокурора.

За інформацією, опублікованою на сторінці Офісу прокурора у Фейсбуці, Крупко зупинився на узбіччі замінити шину свого автомобіля і в цей час на нього скоїв наїзд вантажний автомобіль, який потім поїхав з місця події.

Унаслідок ДТП прокурор дістав важких тілесних ушкоджень, від яких помер у реанімаційному відділенні Миколаївської центральної районної лікарні.

Для затримання винного в ДТП водія вантажівки, поліція оголосила план "Перехоплення". Порушника було встановлено і затримано біля Одеси.

Розпочато досудове розслідування за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА