08:28 07.07.2020

КНДР посилює прикордонний контроль, щоб запобігти поширенню COVID-19 в країні

1 хв читати
КНДР посилює прикордонний контроль, щоб запобігти поширенню COVID-19 в країні

Північна Корея посилює контроль на кордоні, щоб не допустити спалаху COVID-19 в країні, повідомляє державна північнокорейська урядова газета the Minju Joson.

Північна Корея "повністю закрила свій кордон, свій повітряний простір і територіальне море і продовжує посилювати роботу, щоб повністю запобігти спалаху нового коронавірусу", йдеться в статті.

"Ми робимо попереджувальні контрзаходи, щоб посилити спостереження на кордонах і уздовж берегової лінії", - повідомляється в статті.

Газета також зазначає, що КНДР застосовує суворі правила з дезінфекції та спалювання будь-яких предметів, що надходять в країну водою або повітрям.

Крім того, громадян Північної Кореї закликають не втрачати пильність, заявляючи, що головний ворог антивірусної кампанії - це самовдоволення і надмірна впевненість.

Раніше північнокорейський лідер Кім Чен Ин заявляв, що КНДР вдалося не допустити поширення COVID-19 завдяки далекоглядному керівництву Центрального комітету партії і високій свідомості громадян.

Кім Чен Ин зазначав, що необхідно продовжувати зміцнювати протиепідемічну роботу, щоб "повною мірою гарантувати безпеку держави і благополуччя народу".

КНДР повідомляла, що в країні не зафіксовано випадків COVID-19. Однак з кінця січня країна здійснила низку заходів щодо захисту від поширення коронавірусу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА