20:01 03.07.2020

Постраждалу внаслідок вибуху в Полтаві госпіталізували з легкими травмами

1 хв читати
Постраждалу внаслідок вибуху в Полтаві госпіталізували з легкими травмами

Співробітницю офісу партії "Опозиційна платформа - За життя" ("ОПЗЖ") у Полтаві, яка перебувала в приміщенні, коли невідомий кинув у нього гранату, дістала легких травм і наразі госпіталізована.

"Сьогодні, 3 липня, до чергової частини надійшло повідомлення про те, що невідомий через вікно кинув в офіс політичної партії предмет, який вибухнув. Унаслідок вибуху постраждала дівчина, 1998 р. н., яка перебувала в офісі: за попередньою інформацією, в неї легкі травми. Також пошкоджені стіни й меблі в приміщенні", - повідомляє управління комунікації Національної поліції України в п'ятницю, не уточнюючи назву партії.

На місці події працюють співробітники вибухотехнічної та експертної служб, кримінального блоку та слідчо-оперативна група. "Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вибуху в офісі політичної партії. Поліція не ділить людей за будь-якими ознаками, зокрема й за політичними переконаннями. Перед законом усі рівні. Й за цей зухвалий злочин винних буде покарано", - наголосив глава Національної поліції України Ігор Клименко.

Він додав, що після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться з правовою кваліфікацією події.

Раніше народний депутат фракції "ОПЗЖ" Ілля Кива повідомив, що в приміщення офісу Полтавської міської організації партії в п'ятницю кинули гранату, припустивши, що це зробили "представники націоналістичних груп". До повідомлення він прикріпив відео задимленого приміщення офісу. Пізніше політик повідомив, що жертв удалося уникнути.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА