14:14 12.06.2020

На проспекті Курбаса в Києві розпочався демонтаж незаконно побудованої на дорозі частини ТРЦ - Кличко

1 хв читати
На проспекті Курбаса в Києві розпочався демонтаж незаконно побудованої на дорозі частини ТРЦ - Кличко

Київська міська влада змусила забудовника прибрати частину ТРЦ на проспекті Леся Курбаса, яку було незаконно зведено на проїжджій частині, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Тільки-но з'явилася інформація, місто відразу направило на будівництво комісію з перевіркою. Працівники ШЕУ Святошинського району виявили порушення меж будівництва. Тому керівництво комунальної корпорації "Київавтодор" звернулося до Державної архітектурно-будівельної інспекції України, прокуратури столиці та поліції щодо реагування на правопорушення", - повідомив Кличко на онлайн-брифінгу в п'ятницю.

За підсумками перевірки було встановлено, що внаслідок дій забудовника було пошкоджено проїжджу частину, а на дорожнє покриття встановлено монолітну залізобетонну опору.

"Замовник будівництва не отримував і не міг отримати узгодження будувати на дорозі! До того ж, фахівців "Київавтодору" спочатку не допустили на об'єкт для огляду й оцінки завданих місту збитків. І забудовник спочатку відмовлявся прибрати конструкцію. Але після деяких аргументів щодо можливих "перспектив" місто змусило забудовника погодитися і прибрати творіння будівельного "креативу" з дороги. Своїм коштом. Учора надвечір забудовник розпочав роботи з демонтажу конструкції з проїжджої частини. І також відновить там дорогу", - наголосив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА