13:18 12.06.2020

Робота КПВВ на адмінмежі з Кримом відновлюється з 15 червня, обов'язкова обсервація скасовується

1 хв читати
Робота КПВВ на адмінмежі з Кримом відновлюється з 15 червня, обов'язкова обсервація скасовується

Рішення про відновлення роботи всіх контрольних пунктів на адміністративній межі між Херсонською областю і тимчасово окупованою РФ Автономною Республікою Крим з 15 червня було ухвалено на позачерговому засіданні уряду в п'ятницю, повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

"Проведено низку консультацій із постійним представником президента України в Автономній Республіці Крим, з представниками громадськості та міжнародними організаціями щодо ситуації на адміністративній межі з Кримом. Результатом переговорів стало рішення про відновлення роботи пунктів пропуску з 15 червня", - повідомив Резніков.

Отже, як повідомляється на сайті Мінреінтеграції, з 15 червня 2020 року буде відновлено роботу пунктів пропуску "Каланчак", "Чонгар" і "Чаплинка".

Також для громадян, які перетинають межу, скасовується обов'язкова обсервація, проте всі, хто перетинає межу, повинні будуть дати письмову згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу "Дій вдома". Порушникам цієї умови загрожує штраф 17 тис. грн.

Обов'язковою також залишається необхідність дотримання епідеміологічних вимог - контролю температури тіла та використання захисних масок і рукавичок.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА