22:00 08.06.2020

У Міністерстві охорони здоров'я Франції закликають не надто поспішати зі зняттям "коронавірусних" обмежень

1 хв читати
У Міністерстві охорони здоров'я Франції закликають не надто поспішати зі зняттям "коронавірусних" обмежень

Глава МОЗ Франції Олів'є Веран у понеділок застеріг від занадто швидкого послаблення обмежувальних заходів, незважаючи на поліпшення ситуації з коронавірусом в країні.

"Ситуація поліпшилась і продовжує поліпшуватися. Але занадто рано переставати виявляти пильність", - наводять французькі ЗМІ слова Верана.

Він додав, що розуміє "нетерпіння, очікування і вимоги" повернутися до нормального життя якомога швидше, але попередив, що з цим не можна поспішати.

"Чи не занадто поспішаєте, нам вдалося перемогти в цій битві (з коронавірусом - ІФ) завдяки зусиллям кожного. В цій окремо взятій битві було дуже складно перемогти. Але ми поки не здобули перемогу у війні, тому важливо проявляти пильність", - підкреслив міністр.

У Франції встановилася тенденція зниження кількості нових випадків, скоротилася кількість смертей унаслідок захворювання коронавірусом.

З 11 травня Франція приступила до пом'якшення обмежувальних заходів, з 2 червня почався другий етап. Проте, як і раніше, діють деякі обмеження, зокрема на збори групами більше 10 людей, а також обов'язкова медична довідка для навчання в школі.

За час пандемії у Франції зареєстрували близько 153 тис. випадків захворювання коронавірусом нового типу, майже 30 тис. людей померли.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА