11:20 31.05.2020

У ЗСУ зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу, 12 нових випадків захворювання

2 хв читати
У ЗСУ зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу, 12 нових випадків захворювання

У Збройних силах України станом на ранок 31 травня зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу, підтверджено ще 12 нових випадків захворювання, одужали від Covid-19 111 осіб, повідомляє прес-служба командування медичних сил ЗСУ.

" Станом на 10.00 31 травня в Збройних Силах України хворіє 118 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 111 осіб... зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу", – йдеться в повідомленні командування Медсил на сторінці у Фейсбуці в неділю вранці.

Військові медики уточнили, що 30 травня помер співробітник ЗСУ в Чернівецькій області. Він хворів із 22 травня 2020 року, лікувався вдома під наглядом медичної служби. 27 травня у зв’язку із погіршенням стану здоров’я звернувся до Новоселицької центральної районної лікарні Чернівецької області, де була проведена рентгенографія органів грудної клітки. Цього ж дня, був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю з діагнозом: Негоспітальна двобічна пневмонія. Призначено лікування, взято біоматеріал на ПЛР, за результатами якого, 28 травня у працівника ЗС України підтвердженно захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Було продовжено лікування коронавірусної хвороби COVID-19 в палаті інтенсивної терапії інфекційного відділення. 30 травня стан здоровя погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, але наступила зупинка серцевої діяльності.

"За наявною інформацією у чоловіка крім гострої респіраторної хвороби Covid-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV – 2 були супутні захворювання", - підкреслили медики.

Загалом за минулу добу зареєстровано 12 нових випадків Covid-19.

В ізоляторі військової частини (Харківська обл.) перебуває 1 військовослужбовець. Симптоми захворювання відсутні.

Ще одинадцять осіб (Київська обл. - 9 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ, Житомирська обл. - 1 військовослужбовець) перебувають на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (зокрема самоізоляція) перебуває 453 людини. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби - 105 осіб.

Як повідомлялося, 25 травня було зареєстровано третій летальний випадок від коронавірусу в ЗСУ. Помер співробітник Збройних сил України у Львівській області.

6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

16 квітня у Львівській обласній інфекційній лікарні від Covid-19 помер співробітник ЗСУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

ЗС України за добу ліквідували 1270 окупантів і 58 артилерійських систем противника - Генштаб

Сили оборони за добу завдали авіаударів по 11 районах скупчення військ РФ

За добу відбулося 134 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку ЗС України відбили 50 атак

Війська РФ за добу здійснили три ракетних і 70 авіаударів, а також понад 100 обстрілів із РСЗВ

Окупанти за добу 349 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Туреччина підтвердила припинення всієї торгівлі з Ізраїлем через війну в Секторі Гази

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА