13:01 21.05.2020

Кличко: Завдяки безсніжній зимі у Києва залишилися значні запаси солі

1 хв читати
Кличко: Завдяки безсніжній зимі у Києва залишилися значні запаси солі

Минула безсніжна зима заощадила Києву понад 44,5 тис. тонн солі, кошти, які були виділені на прибирання снігу, були спрямовані на закупівлю та ремонт комунальної техніки, виплату зарплат, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Як розповів мер у четвер під час онлайн-брифінгу, підготовка до осінньо-зимового періоду завжди починається завчасно, на початку літа, "і ніхто заздалегідь не знає, якою буде зима - сніжною чи ні".

"Сіль закуповують протягом літа та осені. Минула зима була безсніжною, зрозуміло, не всі запаси солі були використані. Вона зберігається у сховищах. І залишилася на наступну зиму. Залишки солі становлять понад 44,5 тис. тонн. Тому наступного сезону місто значно менше витратить коштів на закупівлю солі", - наголосив Кличко.

Як розповів міський голова, також кошти, виділені "Київавтодору" минулого сезону, були спрямовані на зарплату співробітникам комунальних служб, придбання паливо-мастильних матеріалів.

"Хоча снігу майже не було, всі інші види дорожніх робіт комунальники виконували. Частину грошей спрямували на закупівлю та ремонт комунальної техніки. Вона - багатофункціональна. І багато з цих машин на сьогодні задіяні у митті столичних вулиць", - наголосив мер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА