19:12 13.05.2020

Проект указу президента про застосування санкцій щодо низки російських соцмереж та інтернет-сервісів передано до Офісу президента України

1 хв читати
Проект указу президента про застосування санкцій щодо низки російських соцмереж та інтернет-сервісів передано до Офісу президента України

Проект указу президента про застосування санкцій щодо російських соціальних мереж та інтернет-сервісів, зокрема Mail.ru, "ВКонтакте", "Одноклассники", передано до Офісу президента України, повідомляє прес-служба Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України.

"Члени Ради національної безпеки та оборони України розглянули в установленому порядку пропозиції суб'єктів внесення, визначених ст.5 закону України "Про санкції", щодо застосування обмежувальних заходів (санкцій). За результатами розгляду більшістю членів РНБО України рішення про застосування, скасування та внесення змін до обмежувальних заходів (санкцій) ухвалено", - зазначено в повідомленні РНБО на сторінці у Facebook.

Так, це рішення, зокрема, передбачає застосування санкцій щодо російських соціальних мереж та інтернет-сервісів, зокрема Mail.ru, "ВКонтакте", "Одноклассники" та інших.

Зазначається, що для введення в дію ухваленого рішення відповідний проект указу президента передано до Офісу президента України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА