07:56 13.05.2020

Генсек НАТО закликав боротися з дезінформацією стосовно COVID-19

1 хв читати
Генсек НАТО закликав боротися з дезінформацією стосовно COVID-19

Генеральний секретар Єнс Столтенберг заявив, що проблеми безпеки не зменшилися через COVID-19 і що "потенційні противники будуть намагатися перевірити рішучість НАТО".

Під час виступу у вівторок на відеоконференції міністрів оборони Європейського союзу, він підкреслив, що НАТО, реагує на пандемію, одночасно готується до її довгострокових наслідків і працює над тим, щоб допомогти союзникам підвищити їх стійкість.

"Як ніколи важливо допомагати нашим союзникам і партнерам, підвищувати стійкість населення і боротися з дезінформацією", - сказав генсек, вітаючи тісну співпрацю між НАТО і ЄС.

Столтенберг взяв участь у відеоконференції міністрів оборони країн ЄС разом із заступником Генерального секретаря ООН з операцій з підтримання миру Жан-П'єром Лакруа. Вони обговорили наслідки пандемії COVID-19 для сфери безпеки і спільну відповідь на цей виклик.

Столтенберг розповів, що НАТО допомагає своїм членам під час пандемії повітряними перевезеннями, медичним досвідом, розробляє інноваційні заходи реагування і розгортання збройних сил для підтримки цивільної влади.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА