19:03 05.05.2020

Glovo відзначає зростання кількості користувачів в Україні вдвічі під час карантину

2 хв читати
Glovo відзначає зростання кількості користувачів в Україні вдвічі під час карантину

Міжнародний сервіс кур'єрської доставки товарів Glovo відзначає збільшення кількості користувачів в Україні під час карантину вдвічі.

Відповідно до прес-релізу компанії у вівторок, аналіз даних здійснювали в період з 16 березня до 29 квітня 2020 року.

Згідно з оприлюдненою сервісом інформацією, найактивніший користувач Glovo під час карантину зробив 155 замовлень.

Власники ґаджетів на IOS і Android розподілилися серед користувачів застосунку Glovo у співвідношенні 39% проти 69%. Однак користувачі на IOS за місяць роблять на одне замовлення частіше, ніж користувачі на Android. Відповідно, середній чек замовлень у користувачів на IOS вище на 5%.

Як зазначається, відобразився карантин і на змінах у попиті: кількість замовлень у бабло "Супермаркети" зросла на 40%, в "Аптеки" - на 35%. Середній чек у цих категоріях також зріс - на 25%.

У замовленнях українців серед найбільш популярних товарів із супермаркетів - яйця, негазована вода, овочі, яблука і банани, в топі алкогольних напоїв - пиво і вино.

З ресторанів найчастіше кур'єри Glovo доставляли бургери, салати, страви азіатської кухні. Найдорожчий чек за час карантину - 5,132 тис. грн, найдешевший - 2 грн (вартість порційного соєвого соусу).

"Завдяки баблу "Що завгодно" користувачі програми Glovo можуть замовити будь-яку річ, яка поміститься у фірмовий рюкзак і не перевищить 9 кг. У текстовому полі користувач може просто зазначити потрібний предмет, а кур'єр придбає і доставить його. Найбільш незвичайними замовленнями за період стали доставка 4 літрів свинячої крові з особливим коментарем "без грудочок" і тест на визначення коронавірусної інфекції", - розповіли в Glovo.

Сервіс також зазначає, що, згідно з останніми даними, тренд на безготівковий розрахунок зріс на 55%.

Сервіс Glovo розпочав роботу в Україні у жовтні 2018 року. Уже представлений у Києві, частково в Київській області (Вишневе і Софіївська Борщагівка) і ще в 15 містах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА