10:17 15.04.2020

У Коростенському районі Житомирщини зафіксовано різке зростання випадків COVID-19 - голова ОДА

1 хв читати

У Коростенському районі Житомирської області зафіксовано спалах зараження коронавірусною інфекцією, повідомляє голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

"Різкий приріст за COVID-19: отримали 22 випадки, найбільшим вогнищем хвороби стала Коростенщина", - написав Бунечко на своїй сторінці у Facebook.

Загалом у Коростенському районі за добу виявлено 15 випадків COVID-19, зокрема у 13-річної дитини.

Також було підтверджено ще один летальний випадок.

"На жаль, учора вранці було констатовано смерть у пацієнтки 1944 року народження, яка пізно звернулася по допомогу до лікарів, а саме 13 квітня. ПЛР-аналіз був отриманий в другій половині дня. Висловлюю своє глибоке співчуття рідним та близьким у зв'язку з важкою втратою", - повідомив Бунечко.

У Житомирі було підтверджено чотири нові випадки. Також перші випадки COVID-19 було зареєстровано в Хорошівському та Коростишівському районах.

Як повідомлялося, в Житомирській області станом на ранок середи, 15 квітня, зафіксовано 130 випадків захворювання. Загалом в Україні підтверджено 3764 випадки, водночас з раніше захворілих кількість одужалих сягнула 143, а померлих - 108.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА