21:36 09.04.2020

Держагентство з управління зоною відчуження: Тривають заходи з ліквідації пожеж у трьох лісництвах

1 хв читати
Держагентство з управління зоною відчуження: Тривають заходи з ліквідації пожеж у трьох лісництвах

Станом на вечір четверга, 9 квітня, на території Денісовецького, Корогодського і Котовського лісництв у зоні відчуження рятувальники продовжують локалізацію та ліквідацію осередків тління лісового настилу, повідомили в Державному агентстві України з управління зоною відчуження.

"Тривають заходи з ліквідації пожеж, а саме: поблизу с.Чистогалівка на території Корогодського лісництва спостерігається тління лісової підстилки окремими осередками на площі близько 20 га. На території Денісовецького лісництва в заплаві р.Грезля спостерігається тління трав'яного настилу і чагарників окремими осередками. На території Котовського лісництва спостерігається тління трав'яного настилу між смт.Поліське, с.Тараси і с.Володимирівка", - поінформувало на своїй сторінці в Фейсбук держагентство.

Як повідомили чиновники, станом на 20.00 орієнтовно локалізація і ліквідація пожеж здійснюється в 53, 54, 56, 57, 89-92, 119, 120, 122, 141, 148, 149, 154-157 кварталах.

"Пожежі біля с.Копачів і с.Лелів локалізовані. Нині загроза для КПП с.Лелів відсутня", - підкреслили в держагентстві.

Всього за день було залучено 326 працівників о / с і 84 од. техн. Авіацією зроблено орієнтовно 6 скидів води.

В інформації також зазначається, що рівні потужності еквівалентної дози гамма-випромінювання в районі пожежі "істотно не змінилися, коливання поточних значень перебувають у звичних для кожного пункту межах".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА