20:26 09.04.2020

У Рівненській області за минулу добу 15 осіб захворіли на Covid-19

2 хв читати
У Рівненській області за минулу добу 15 осіб захворіли на Covid-19

15 нових випадків захворювання Covid-19 підтверджено в Рівненській області за минулу добу, всього станом на ранок 9 квітня в області офіційно зафіксовано 66 випадків коронавірусу, з них шість - летальних, три людини одужали.

Як повідомляється на сайті Рівненської обласної державної адміністрації, в середу вперше зафіксовані захворювання в Дубні та Березнівському районі. "73-річна дубенчанка лікується в міській лікарні. 58-річна жінка з Березного та 47-річна з села Богуші Березнівського району контактували з родичами і знайомими з Тинного", - йдеться в повідомленні.

Також підтверджено Covid-19 у 60-річного чоловіка з Рівного, чотирьох жителів села Тинне та міста Сарни віком від 26 до 41 року. Ще семеро людей з однієї родини з села Зозів Рівненського району лікуються амбулаторно. За всіма випадками проводиться епідрозслідування з пошуку джерел інфікування.

Всього 8 квітня в області було перевірено 41 зразок методом ПЛР-тестування. 9 квітня на перевірку відправлено 19 проб на коронавірус.

В обладміністрації повідомляють, що Рівненський лабораторний центр отримав чергову поставку тест-систем для проведення понад 2200 молекулярно-генетичних досліджень на коронавірус. Надійшли і витратні матеріали, необхідні для таких аналізів.

Також у Рівненську область надійшло два апарати штучної вентиляції легенів і дві тисячі захисних костюмів, закуплені управлінням обладміністрації. Апарати будуть направлені до Сарненської Центральної районної та Дубенської міської лікарні, а костюми - в лікарні, означені госпітальними базами, в пункти первинної медико-санітарної допомоги та для "швидкої допомоги".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

США, як і раніше, проти застосування Києвом американської зброї для ударів по території РФ - Білий дім

Мінреінтеграції у 80-ті роковини депортації кримських татар із Криму: Росія є наслідувачем цих злочинних практик

В одному з районів Полтавської області в результаті атаки дронів пошкоджено енергетичну інфраструктуру

На Харківщині з-під обстрілів евакуйовано понад 9 тис. 900 осіб - Синєгубов

На Харківщині за добу три мирні жителі загинули, 33 постраждали через ворожі обстріли

Уночі російські БПЛА атакували два об'єкти енергетичної інфраструктури

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА