18:17 25.03.2020

Київщина отримала першу партію засобів індивідуального захисту для медиків - в. о. керівника ОДА

1 хв читати

Київська область отримала першу партію засобів індивідуального захисту для медичних працівників, у яку входять одноразові комбінезони та маски високого рівня захисту, що покриває першочергові потреби у таких засобах, заявив виконувач обов'язків керівника Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Василь Володін.

"Повідомляю, що вчора Київщина отримала першу партію засобів індивідуального захисту для медиків: це одноразові комбінезони та маски високого рівня захисту. Їхня кількість закриває всі першочергові потреби області", - сказав Володін у середу на брифінгу.

За словами в. о. керівника Київської ОДА область отримала 350 одиниць одноразових комбінезонів, 3360 масок високого рівня захисту, 5,9 тис. експрес-тестів. Володін також зазначив, що лабораторний центр Київської області отримав тести полімеразної ланцюгової реакції.

"Всі комбінезони та маски вже передані екстреній медицині: в міські, районні інфекційні відділення закладів охорони здоров'я. Це тільки перша партія вантажу, який ми очікуємо з Китаю. Додаткові постачання мають відбутися до кінця цього тижня", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА