13:51 18.03.2020

Шахов заявляє, що медлабораторія телефоном підтвердила йому діагноз коронавірус, але офіційного документа поки що немає

2 хв читати
Шахов заявляє, що медлабораторія телефоном підтвердила йому діагноз коронавірус, але офіційного документа поки що немає

Народний депутат із групи "Довіра" Сергій Шахов, який дізнався про свій діагноз, що підтверджує коронавірус, телефоном, очікує офіційного документа з державного медичного закладу.

"Сьогодні зателефонували мені з лабораторії і сказали, що підтверджується коронавірус... Якщо Шахов хворий на коронавірус, і я отримаю документ із лабораторії державної, що все ж таки я захворів, немає питань, доповідатиму кожного дня, що відбувається з моїм організмом", - сказав Шахов у середу вдень у стрімі на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, нездужання він відчув три дні тому. Шахов зазначив, що у нього підвищилася температура до 38 градусів, він викликав лікарів і здав аналізи на грип, які дали негативний результат.

"Коли я запитав, чи є аналізи і тест на коронавірус, лікарі відповіли, що ні. Це була лікарня "Добробут". Викликав на другий день лікарів спеціально, щоб перевірили мої легені, температуру... В цій ситуації... малина, лимон, і сьогодні я відчуваю себе вже нормально, температура впала", - розповів депутат.

За словами Шахова, він наполіг, щоб у нього взяли аналіз на коронавірус, і лише в середу йому зателефонували і повідомили про результати.

Нардеп повідомив, що наразі перебуває вдома на карантині, "нікого не підпускаю до себе".

Водночас Міністерство охорони здоров'я в середу вдень повідомило, що "серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України".

"Проводяться всі необхідні дослідження й епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції", - повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я, хворих із коронавірусною інфекцією у разі легкого перебігу хвороби можна лікувати амбулаторно. За необхідності пацієнта госпіталізують.

"Медичні працівники проведуть усю необхідну роботу з людьми, які контактували з ним", - наголошують у МОЗ і додають, що народний депутат України на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня і на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА