19:59 16.03.2020

Підготовлено проект розпорядження уряду РФ про тимчасове обмеження в'їзду до Росії громадян інших держав, зокрема Білорусі

1 хв читати
Підготовлено проект розпорядження уряду РФ про тимчасове обмеження в'їзду до Росії громадян інших держав, зокрема Білорусі

Уряд РФ підготував проект розпорядження про введення тимчасових обмежень на в'їзд до Росії громадян іноземних держав, зокрема громадян Білорусі, повідомляє в понеділок прес-служба російського кабміну.

У повідомленні наголошується, що документ підготовлено на виконання рішень президента РФ із метою протидії подальшому поширенню коронавірусної інфекції.

В уряді РФ наголошують, що білоруську сторону завчасно попередили про плановані заходи під час телефонної розмови 15 березня прем'єра РФ Михайла Мішустіна і глави уряду Білорусі Сергія Румуса.

Главу Ради міністрів Білорусі, зазначено в повідомленні, було поінформовано, зокрема, про те, що обмеження на в'їзд до РФ не поширюватимуться на певні категорії осіб, зокрема водіїв вантажного автотранспорту.

Окрім того, підготовлений проект розпорядження передбачає виключення для працюючих у РФ співробітників диппредставництв і консульських установ, членів офіційних делегацій, екіпажів повітряних, морських і річкових суден, поїзних і локомотивних бригад міжнародного залізничного сполучення, осіб, які постійно проживають у РФ або прямують на похорон близьких родичів.

"У телефонній розмові глав урядів РФ і Білорусі було наголошено, що рішення російського уряду ухвалюються в суворій відповідності з рекомендаціями ВООЗ, мають об'єктивний науково-обґрунтований характер", - повідомляє прес-служба уряду РФ.

У повідомленні зазначено, що "в телефонній розмові глав урядів будь-яких заперечень (білоруською стороною) не було висловлено".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА