19:25 09.02.2020

В українця на лайнері Diamond Princess біля берегів Японії виявили коронавірус

2 хв читати
В українця на лайнері Diamond Princess біля берегів Японії виявили коронавірус

В українця - члена екіпажу лайнера Diamond Princess, який перебуває на карантині біля берегів Японії, виявили коронавірус, повідомляє в неділю агентство Associated Press.

"Японія повідомила ще про шість випадків серед 3,7 тис. пасажирів і членів екіпажу на карантинному круїзному судні Diamond Princess, в результаті чого кількість заражень на судні зросла до 70. Нові випадки - американський пасажир віком 70 років і п'ять членів екіпажу - чотири філіппінці і українець", - йдеться в повідомленні на сайті видання.

Раніше повідомлялося, всі люди, що знаходяться на борту круїзного лайнера World Dream, ймовірно, вже у вівторок зможуть покинути судно, що стоїть на причалі в Гонконзі на карантині через коронавірус, повідомила газета South China Morning Post з посиланням на медичну владу порту.

На судні було оголошено карантин після того, як 35 членів екіпажу і дев'ять пасажирів повідомили про погане самопочуття. Вони були перевірені першими, тести на коронавірус дали негативні результати.

Якщо тести на всіх інших, що перебувають на судні також будуть негативними, всі пасажири і члени екіпажу зможуть покинути судно у вівторок.

World Dream вийшов з Гонконгу 2 лютого на Тайвань з 1,8 тис. пасажирами і такою ж кількістю членів екіпажу, але повернувся в Гонконг, оскільки влада Тайваню не дозволила зупинку в порту. Вони встановили, що раніше World Dream перевозив пасажирів, які заразилися коронавірусом.

Водночас, як повідомляють ЗМІ, на борту лайнера Diamond Princess, який стоїть на рейді біля японського порту Йокогама, виявлені ще шість осіб, які заразилися коронавірусом, близько 100 осіб скаржаться на погане самопочуття.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА