19:14 04.01.2020

На Донбасі поранені двоє українських військовослужбовців

2 хв читати
На Донбасі поранені двоє українських військовослужбовців

На Донбасі отримали поранення двоє українських військовослужбовців, які підірвались на невстановленому вибуховому пристрої, на всіх ділянках розведення сил і засобів ситуація залишається стабільною, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 4 січня, під час пересування між взводними опорними пунктами двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення в результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої. Постраждалі були доставлені до медичного закладу, їм надано кваліфікованої допомоги", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в Фейсбук у суботу ввечері.

З початку поточної доби бойовики неодноразово порушили режим припинення вогню. Незаконні збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зі станкового автоматичного гранатомета і великокаліберного кулемета обстріляли українські позиції поблизу Новолуганського.

За інформацією штабу, на ділянках розведення сил і засобів в суботу ситуація залишається стабільною.

"На ділянці розведення №1 ситуація залишається стабільною. Режим тиші дотримується. Перевезення населення між відновленим мостом і КПВВ "Станиця Луганська" здійснюється автобусом і двома електромобілями. Перевезено близько 4 тис. пасажирів", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що представники ДСНС України щодня, по обидві сторони дороги, проводять обстеження місцевості на наявність вибухонебезпечних предметів. Співробітники Міжнародного комітету Червоного Хреста, в разі необхідності, надають людям медичної допомоги.

"На ділянках розведення №2 і №3 обстановка стабільна. Тривають заходи з дотримання режиму тиші", - додали в прес-центрі штабу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА