17:53 27.12.2019

На Львівщині припинили роботу трьох підпільних гральних закладів

1 хв читати
На Львівщині припинили роботу трьох підпільних гральних закладів

Роботу трьох незаконних гральних закладів припинили співробітники поліції у м. Трускавці та Стебнику Львівської області, повідомляє відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Заклади розташовувались у містах Стебнику та Трускавці і працювали під вивісками операторів лотерей, але фактично, у порушення норм закону, в них за допомогою комп'ютерної техніки надавали послуги в сфері грального бізнесу з виплатою виграшів", - зазначено в повідомленні поліції.

За даними відділу комунікації поліції Львівської області, під час обшуків співробітники поліції вилучили комп'ютерне обладнання, бухгалтерські записи, мережеве та інше обладнання, а також гроші, виручені від незаконної діяльності.

Організатору групи та вісьмом учасникам слідчі повідомили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 203 КК України (зайняття гральним бізнесом) і ч. 3 ст. 28 КК України (вчинення злочину організованою групою).

П'ятьом учасникам суд обрав як запобіжний захід заставу в розмірі 150 тис. грн кожному, а іншим учасникам групи та її організатору запобіжний захід оберуть найближчим часом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА