11:14 20.12.2019

Чоловік, який влаштував стрілянину на Луб'янці в Москві, - в минулому бізнесмен і снайпер-любитель

2 хв читати

Житель підмосковного Подольська Євген Манюров, за версією правоохоронних органів, який влаштував стрілянину на Луб'янці, намагався займатися бізнесом і значився серед призерів Добровільного товариства сприяння армії авіації і флоту (ДТСААФ) з практичної стрільби.

Як випливає з даних системи "СПАРК-Інтерфакс", Манюров отримав статус індивідуального підприємця (ІП) в 2014 році. Він надавав послуги в галузі права, а також консультував з питань комерційної діяльності та управління. При цьому Манюров справно і вчасно оплачував всі держмита, пов'язані з діяльністю ІП.

Однак пізніше чоловік припинив займатися бізнесом. Манюров самостійно подав заяву про закриття ІП до міжрайонної інспекції податкової служби N5 в Подольську.

Окрім того, Євген Манюров зазначений на сайті Московського стрілецького клубу серед призерів із практичної стрільби: він посів третє місце на листопадових змаганнях "Наша оборона".

У Московському стрілецькому клубі "Інтерфаксу" повідомили, що не мають більш детальної інформації стосовно учасників змагань.

Манюрову було 39 років, він жив у п'ятиповерхівці на околиці підмосковного Подольська.

Напередодні ФСБ повідомило, що невідомий відкрив стрілянину біля будинку 12 на вулиці Велика Луб'янка в центрі Москви у четвер увечері. Злочинець діяв один, його було нейтралізовано, його особу встановлюють. Під час стрілянини загинув співробітник ФСБ.

За даними Міністерства охорони здоров'я, ще п'ятеро осіб постраждали, їм надають медичну допомогу. Серед постраждалих є один цивільний, повідомляв СК РФ. Кримінальне провадження про посягання на життя співробітників правоохоронних органів веде центральний апарат СК РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА