07:01 28.11.2019

Кличко ініціював виїзне засідання комісії Київради в кінотеатрі "Київ"

1 хв читати
Кличко ініціював виїзне засідання комісії Київради в кінотеатрі "Київ"

Мер Києва Віталій Кличко ініціював проведення виїзного засідання постійної комісії Київради з питань власності в приміщенні кінотеатру "Київ", щоб депутати, активісти і журналісти побачили в якому стані знаходиться будівля кінотеатру, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації

"Попередній орендар не допускав представників міських служб до огляду всіх приміщень. Це стало можливим тільки після того, як орендар звільнив будівлю кінотеатру. Наша мета - відновити будівлю, щоб кінотеатр швидше приймав відвідувачів, щоб тут відбувалися кінопокази і кінофестивалі", - зазначив мер Києва.

За результатами огляду будівлі кінотеатру "Київ" Кличко зазначив, що заклад необхідно ремонтувати і привести до належного стану, щоб він працював в інтересах суспільства.

"Хочу ще раз підкреслити: цей кінотеатр у жодному разі не переходить у приватні руки, він є власністю громади столиці. І профілю заклад не змінить - тут відбуватимуться тільки кінопокази і кіноподії. І наше завдання - зробити так, щоб кінотеатр запрацював", - підкреслив Кличко.

На найближчому засіданні постійної комісії Київради з питань власності планується розгляд механізму фінансування капітального ремонту в приміщенні кінотеатру. Або за гроші міського бюджету, або за допомогою нового орендаря.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА