16:44 30.10.2019

СБУ вивела із ОРДЛО цінного свідка злочинів збройної агресії РФ в Україні

1 хв читати
СБУ вивела із ОРДЛО цінного свідка злочинів збройної агресії РФ в Україні

Служба безпеки України (СБУ) у результаті проведення спецоперації вивела на підконтрольну українській владі територію колишнього представника спецпідрозділу так званого Центру спеціальних операцій МДБ ДНР.

"Чоловік став свідком злочинів терористів, зокрема незаконного утримання та тортур полонених військовослужбовців Збройних сил України, а також протиправної діяльності російських спецслужб. Згодом він виявив готовність залишити ОРДЛО для надання українським контррозвідникам цієї інформації", - повідомляє прес-центр СБУ в середу.

Так, правоохоронці з'ясували, що колишній учасник незаконних збройних формувань (НЗФ) не брав безпосередньої участі у бойових діях, не коїв інших тяжких і особливо тяжких злочинів. Зазначається, що структуру так званого МДБ ДНР створили спецслужби РФ і повністю її контролюють.

"Суд, який врахував надану інформацію та допомогу слідству, звільнив його від кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Служба безпеки України провела спецоперацію та вивела із тимчасово окупованої території Донеччини колишнього представника так званого Центру спеціальних операцій МДБ ДНР.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА