13:07 13.09.2019

Майже 20 тис. старих вуличних світильників планують замінити на LEDи в Києві в цьому році - Кличко

2 хв читати
Майже 20 тис. старих вуличних світильників планують замінити на LEDи в Києві в цьому році - Кличко

У 2019 році в Києві планується замінити на нові енергоефективні LEDи майже 20 тис. старих вуличних світильників, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Ми продовжуємо робити Київ ще красивішим і комфортнішим. Зокрема, дбаємо про те, щоб столиця була освітленою та безпечною. Тривають роботи із заміни старого освітлення на нові енергоефективні LED-світильники на вулицях, магістралях, бульварах і мостах, прибудинкових територіях, у парках і скверах міста. днями, зокрема, встановлюють нове освітлення на Відрадному проспекті", - написав Кличко на своїй сторінці в соцмережі Facebook, повідомляє в п'ятницю прес-службі міського голови.

За словами мера Києва, також тривають роботи із заміни світильників на нові LEDи на проспектах Перемоги та Григоренка, Харківському шосе, на розв'язках біля метро "Харківська", "Позняки", "Осокорки" та "Славутич". На вулицях Макіївській, Теодора Драйзера, Гната Юри, Драгоманова та інших.

Тільки у 2019 році вже облаштували сучасне й енергоефективне LED-освітлення більше ніж на 30 вулицях столиці. У планах - до кінця року замінити світильники також у Маріїнському парку, парку "Міський сад", у Пущі-Водиці, на алеї Героїв Крут та алеї бульвару Дружби Народів.

"Загалом у цьому році плануємо замінити на LEDи майже 20 тис. світильників. За два попередні роки замінили понад 12 тис. світильників. Важливо, що LED-світильники - це не лише сучасне яскраве освітлення, але і в подальшому - значна економія для міського бюджету. Нове освітлення дає змогу заощадити близько 30-40% у споживанні електроенергії. До речі, на витратах електроенергії в минулому році ми зекономили майже 11 млн грн", - зауважив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі внаслідок обстрілів пошкоджено приміщення представництва омбудсмена

Окупанти припинили наступ у районі Авдіївки, відновили наступ на Часів Яр - ISW

Окупанти завдали ударів по Харкову та передмістю, без постраждалих

Нічна ракетна атака по Одесі здійснена ракетами "Іскандер М" - речник ПС ЗСУ

У Києві організують охорону місць богослужіння у Великодню ніч, комендантська година не зміниться - військова адміністрація

Окупанти за добу 7 разів обстріляли міста й села Донеччини, у Новоолександрівці й Калиновому загинули мирні жителі

В Україні встановили рекорд із наймасовішого розпису писанок майстрами з різних регіонів

Із Криму з вересня 2022 року виїхало до 8 тис. кримських татар - Чубаров

СБУ здійснює обшуки в митрополита Запорізького Луки - джерело

У Середземному морі РФ тримає два кораблі, один із них ракетоносій "Калібрів" - ВМС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА