11:37 25.07.2019

Затримано екс-керівника поліції Одеської області

1 хв читати
Затримано екс-керівника поліції Одеської області

Співробітники Національної поліції України, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) за участю Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) під час спецоперації затримали колишнього начальника поліції Одеської області.

Як повідомляє в четвер департамент комунікації Нацполіції, колишньому начальнику поліції Одеської області інкримінується причетність до кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Зазначається, що керівництво Нацполіції наполягатиме на об'єктивному розслідуванні та притягненні винних осіб до відповідальності.

У поліції не називають імені затриманого, проте, як повідомляє телепроект "Слідство. Інфо" з посиланням на джерело, йдеться про затримання екс-начальника одеської поліції Дмитра Головіна.

За інформацією журналістів, його підозрюють у справі, що стосується контрабанди сигарет. "Імовірно, начальники одеської поліції допомагали контрабандистам легалізувати сигарети, які незаконно прибували в одеський порт", - повідомляє "Слідство. Інфо".

Тепер затриманого мають доправити до Києва, де обиратимуть йому запобіжний захід.

Також, за інформацією телепроекту, пізніше правоохоронці затримали ще одного підозрюваного - бізнесмена Чудакова, котрий, імовірно, теж був залучений у схему з контрабандою сигарет.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА