20:51 15.07.2019

Посольство просить поліцію розібратися з нападом на українців, які будують лінію метро у Варшаві

1 хв читати
Посольство просить поліцію розібратися з нападом на українців, які будують лінію метро у Варшаві

Посольство України в Польщі обурене нападом у Варшаві на громадян України, які легально там працюють, просить поліцію та інші органи влади з'ясувати всі обставини і покарати винних.

"Однозначно засуджуємо ганебний і небезпечний вчинок проти громадян України, які легально працевлаштовані на будівництві метро у Варшаві й сумлінно роблять добру справу для жителів столиці Польщі. Звертаємося до поліції та інших органів влади з проханням з'ясувати всі обставини злочину, знайти і притягнути винних до відповідальності, а також запобігати таким інцидентам у майбутньому", - йдеться в повідомленні посольства на сторінці у Facebook у понеділок.

У диппредставництві зазначили, що в цьому випадку консульський відділ посольства досі не отримав звернення від постраждалих громадян України. Наразі цей інцидент перебуває на контролі консульського відділу посольства України у Варшаві.

"Українцям в разі виникнення надзвичайних ситуацій на території Польщі радимо негайно звертатися до посольства або консульських установ у Польщі", - рекомендують у посольстві.

Як повідомляли ЗМІ, у Варшаві в ніч на 13 липня до квартири українців, які будують лінію метро в місті, невідомі кинули запалений "коктейль Молотова", а під'їзд у будинку обписали образливими словами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА