19:49 20.06.2019

Позачергові парламентські вибори відбудуться 21 липня, виборчий процес триває - Веніславський про рішення КС щодо указу Зеленського

1 хв читати

Конституційний суд України своїм рішенням про конституційність указу президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради підтвердив його обґрунтованість, тож вибори відбудуться 21 липня, і виборчий процес триває, наголошує представник президента в КС Федір Веніславський.
"Отже, зазначив Федір Веніславський, позачергові вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня, як і зазначено в указі президента. Виборчий процес триває", - йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації президента України, оприлюдненому в четвер увечері.
Представник президента в КС висловив переконання, що суд своїм рішенням продемонстрував незалежність, неупередженість і відданість духу Конституції та ідеї верховенства права.
"Під час підготовки указу президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України юридична правота всіх положень була вивірена максимально ретельно, і сумнівів щодо неконституційності указу загалом або окремих його положень у нас не було. І Конституційний суд своїм рішенням лише підтвердив обґрунтованість нашої юридичної позиції", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА