17:03 13.06.2019

Апеляційний суд скасував дозвіл на будівництво ЖК "Патріотика на озерах"

2 хв читати

Шостий апеляційний адміністративний суд задовольнив скаргу ГО "Екопарк Осокорки" на рішення Окружного адмінсуду Києва від 7 листопада 2018 року про відмову скасувати дозвіл Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) на будівництво житлового комплексу "Патріотика на озерах" на житловому масиві Осокорки-Центральні в Дарницькому районі Києва, видане ТОВ "Контактбудсервіс" і ТОВ "Будеволюція".

Згідно з текстом постанови суду, ГО "Екопарк Осокорки" звернулося до суду з вимогою скасувати дозвіл ДАБІ на виконання робіт на об'єкті "Комплексна забудова території об'єктами житлового призначення мікрорайонів 1, 2, 2а житлового масиву Осокорки-Центральні в Дарницькому районі Києва. Друга черга будівництва. Коригування", видане ТОВ "Контактбудсервіс" і ТОВ "Будеволюція" у квітні 2018 року. Окружний адмінсуд Києва в задоволенні позову відмовив, аргументуючи це тим, що права громадської організації не було порушено.

Як інформує прес-служба керівника інвестиціями в будівництві житлового масиву банку "Аркада", забудовник "категорично не згоден" з рішенням апеляційного суду і має намір оскаржити його у Верховному Суді.

Як повідомлялося, в січні 2019 року Київська міська рада ухвалила рішення розірвати договір оренди з ТОВ "Контактбудсервіс" - компанією-забудовником житлового масиву "Патріотика на озерах" в зеленій зоні на Осокорках у Дарницькому районі Києва.

За даними на сайті банку "Аркада", що керує інвестиціями в будівництві житлового масиву, ЖМ "Патріотика на озерах" є географічним продовженням "Патріотики". Масив зводиться між озерами Тягле і Небреж.

Проект "Патріотики на озерах" включає 43 житлових будинки висотою 26-27 поверхів, лікарню, три школи, дитсадки (три окремо розташовані й три прибудовані), два ТЦ і додаткову інфраструктуру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА