07:35 09.06.2019

ДБР перевіряє чиновників Міноборони щодо розтрати військового майна у Львові

2 хв читати
ДБР перевіряє чиновників Міноборони щодо розтрати військового майна у Львові

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) перевіряють законність будівництва на території військового містечка у Львові, ймовірно вчиненого при зловживанні службовим становищем посадовими особами з Міноборони, повідомила прес-служба ДБР.

"Слідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Львові, здійснюють досудове розслідування за фактами зловживання службовим становищем посадовими особами одного з відомств Міністерства оборони України, підробку документів, розтрати військового майна і недбалого ставлення до військової служби, що заподіяло істотну шкоду (ч.2 ст. 364, ч.2 ст.366, ч.3 ст.191 та ч.3 ст.425 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, при укладанні договору про користування земельною ділянкою, що належить Міноборони, чиновники вийшли за межі наданих їм повноважень. В результаті зловживань земельна ділянка на території військового містечка №1 на вулиці Княгині Ольги 1-5 в Львові вибула з володіння законного користувача і була передана в розпорядження суб'єктам господарювання під забудову. Ринкова вартість цієї земельної ділянки становить понад 4,5 млн грн.

За інформацією правоохоронців, в ході досудового розслідування даного кримінального провадження за рішенням слідчого судді на цю земельну ділянку наклали арешт із забороною проведення на ній будь-яких підготовчих або будівельних робіт як забудовнику, так і будь-яким третім особам.

Наразі проводяться слідчі дії з метою проведення всебічного, повного і об'єктивного розслідування, а також встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА